Néhány szó rólunk

Mottónk„Ha már tegnapra is késő lenne... ne várjon holnapig!”

Felgyorsult világunkban a csomagok és sürgős küldemények célba juttatása már sok esetben nem várhat holnapig.
Futárszolgálatunk több nagyváros között biztosít aznapi, néhány órán belüli csomagszállítást rendkívül kedvező áron. Megrendelését követően akár 4 órán belül kézbesítjük csomagját bárhol az országban, vagy egyeztetett időpontban külföldre is.

A hagyományos csomagküldésnél és felvételnél rugalmasabb, gyorsabb megoldást kínálunk. Nem kell Önnek mozdulnia a csomag feladása miatt, futárunk személyesen a feladótól veszi át a küldeményt és juttatja el a címzetthez. Nincs felesleges átpakolás, raktározás, így küldeménye sokkal nagyobb biztonságban ér célba.

Versenyképes árainkkal, garantált aznapi szolgáltatással, rugalmas és egyéni megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

Versenyképes árak?

Végezetül egy kalkuláció sürgős csomag szállítására:

Ha Ön vagy egy kollégája indul útnak, az alábbi költségek biztos felmerülnek:
üzemanyag + amortizáció + autópálya díj + bérköltség = mennyi ?
Amennyiben kevesebb, mint 5.000 Ft, Önnek nincs ránk szüksége.
De ha több, Ön a mi partnerünk!

Önnek vagy kollégájának nem kell felborítania a napját, futárszolgálatunk megoldja a csomag AZNAPI kézbesítését. Az idő pénz, de mi Önnek ezt megspóroljuk!

Futárszolgálatunk működése

Üzletpolitikánk egyszerű, néhány pontban összefoglalható:

  • Rugalmasan igazodunk Megbízóink igényeihez a minőségi kiszolgálás érdekében, s ennek megfelelően gondoskodunk logisztikai rendszerünk, technikai hátterünk fejlesztéséről, szolgáltatásaink bővítéséről.
  • Hosszú távú kapcsolatra törekszünk Megbízóinkkal, ezért fontos számunkra Ügyfeleink elégedettsége, véleménye, és a szolgáltatásainkkal kapcsolatos visszajelzések. Segítőkész ügyfélszolgálatunk ennek szellemében fogadja a szóbeli és írásbeli visszajelzéseket.
  • Csapatunk minden tagja – beleértve a diszpécsereket és a futárokat is – számára biztosítjuk a megfelelő munkakörülményeket, a szükséges eszközöket, hogy a lehető leghatékonyabban láthassák el feladataikat. Munkatársainkkal szemben alapelvárásunk a precíz és megbízható munkavégzés, Megbízóink udvarias kiszolgálása.

Siklósi Bálint
cégvezető 
(+36) 70 967 17 60
Multicsomag Kft.
Szeged, Budai Nagy Antal u. 30.
Adószám: 22627452-1-06

 
Expresszcsomag Futárszolgálat
Multicsomag Kft.